Paiporta aconsegueix una subvenció de 373.000 euros per a millores als tres polígons industrials

Paiporta aconsegueix una subvenció de 373.000 euros per a millores als tres polígons industrials
L’Ajuntament de Paiporta ha aconseguit una subvenció de 372.949,28 euros de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a executar millores als tres polígons industrials de la localitat, el de L’Alqueria de Mina, L’Estació i La Pasqualeta.

El consistori ha presentat a la línia d’ajudes impulsades per l’IVACE projectes per valor de 451.130,14 euros per a incrementar la seguretat i la videovigilància, construir nous carrils bici i millorar la senyalització i les zones verdes, i aportarà la diferència entre la subvenció i el total dels projectes, el que suposarà una aposta municipal de 78.180,86 euros.

Per a la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Beatriz Jiménez, l’arribada d’una subvenció del 80% del valor dels projectes, el màxim que concedia l’IVACE, «confirma que s’ha treballat bé i s’han presentat actuacions necessàries per a que el teixit empresarial de Paiporta continue creant riquesa i llocs de treball».

Jiménez ha afegit que «els projectes incrementaran la seguretat, faran més sostenible la mobilitat i milloraran l’entorn, estan pensats per a que les àrees industrials de Paiporta siguen més atractives per a noves inversions, i per a que milloren les condicions de les empreses que ja han apostat pel nostre poble per a realitzar la seua activitat».

La inversió de més de 451.000 euros en aquests projectes, que s’iniciaran en aquest 2021, se suma als 350.000 euros pressupostats també enguany en el Pla d’Inversions 2021-2024 per a la urbanització de la Unitat d’Execució (UE) 12, al polígon de La Pasqualeta. Aquesta urbanització unirà per fi, després d’anys d’espera, el carrer Jaume I amb aquesta àrea industrial, cosa que millorarà sensiblement l’accés.

A més, l’Ajuntament es troba en ple procés de renovació de totes les lluminàries dels tres polígons, en un projecte que suposarà el canvi de 400 punts de llum i una inversió de més de 92.000 euros que també implicarà un gran estalvi en consum i en emissions de CO2 derivades de l’activitat industrial de la localitat.

https://paiporta.es/paiporta-aconsegueix-una-subvencio-de-373-000-euros-per-a-millores-als-tres-poligons-industrials