Nou projecte 2016 Marxa Popular Fallera. Editorial Denes

Bon dia, amigues i amics.
 
Com que ja estem en vespres josefines i falleres valencianes, després del carnestoltes, ens posem en contacte amb vosaltres, col·laboradors, lectors i tota classe de valencians que sentiu de veres la vostra terra.
 
Des del Club d’Amics a la Nostra Marxa us convoquem a la propera presentació del projecte “Marxa Popular Fallera 2016” que, per al dia 5 de març de 2016, a les 19 hores, el celebrarem a la Biblioteca de la Societat Coral el Micalet del carrer Guillem de Castro de València.
 
Ja són 25 anys de Club i 15 de revista i, com ja anunciàrem l’any passat per ara, el cos ens demana nova Marxa.
 
Tot, contat i debatut, ha quedat com ara us avancem, encara que també hi haurà alguna novetat.
 
Enguany no farem la revista en el format convencional, per una banda un munt de circumstàncies, personals, econòmiques i socials, ens han afectat de ple a alguns membres del Club i estàvem estamordits de feina i cabòries intel·lectuals diverses.
 
A la fi, i en vespres de fer l’esbós de la nostra falla, hem acordat que amb el permís de tots, l’any 2017 ja criticarem les falles d’enguany i veurem si, vertaderament, n’estem quasi segurs, la cosa ha canviat i per a millor.
 
Anys de propostes i suggeriments, d’anàlisi constructiu i esfereïdor, ens recomanen una reflexió sabàtica.
 
Però la cosa no podia quedar així. El proper dissabte 5 de març, en manteniment de la catarsi fallera, en la crida prèvia us encoratgem a participar i, a més, que ens aporteu en unes línies o pensaments el què i com veieu el nostre i el vostre projecte.
 
Us explicarem el que hem pensat, escoltarem les vostres propostes i si tot va de bo, llançarem en format llibre la nova època de la Marxa Popular Fallera 2016.
 
No us volem deixar amb la mel a la boca. Així que també us oferim alguna novetat, el suport incondicional dels nostres patrocinadors i anunciants ens fa possible que destinem part dels recursos al projecte d’un membre i admirador del nostre estimat Club d’Amics a la Nostra Marxa. Es tracta de Vicent Artur Moreno, que de segur coneixereu, escriptor, professor i alcoià de pro, que ens ofereix en el seu nou treball Nosaltres els vertebrats una possibilitat de presentar part d’una imatge iconogràfica anual i grafítica que al llarg d’anys ens ha anat acompanyat en la llarga caminada del nostre poble.
 
Què volem dir?, simplement que aquest nou doble llibre en un sol volum enriquirà aquest especial aniversari i que deixarà un record especial per a tots nosaltres i els qui amb deler ens han seguit aquest anys.
 
Perquè us quede palès, gaudirem d’una projecció visual, que de segur que farà les delícies dels presents i, com no, al compàs de tabal i dolçaina.
 
Així que no us demanem res. Millor dit, sí: el vostre suport, estima i compromís, dels quals heu fet gala sempre. Com en la forma d’una foto vostra si voleu o d’unes cinc línies per afegir en la publicació que us estem presentant.
 
Estem segurs de la vostra acollida i presència. En qualsevol cas perquè en feu ressò, com considereu.
 
Cordialment,
 
“Nosaltres els vertebrats i Marxa Popular Fallera, 2016”
 
Vicent Penya, Francesc Ferrer i Vicent A. Moreno
 
PD: Com que la revista 2016 l’editarem al llarg de l’any, hi portarem una quantitat de números endarrerits, per tal que compreu, regaleu o feu el que considereu convenient. El que recollim, indubtablement, es dedicarà al projecte present.
0001 (5)
Editorial Denes
C/ Arts Gràfiques 58
Tel: 96 397 44 66
Paiporta – València
CP 46200
disseny_imac24