Grafisom y Editorial Denes

Buenos días! Hoy os presentamos a otro asociado. D. Francesc Ferrer, que ademas de pertenecer  a nuestra asociación es el tesorero de la misma. Francesc nos presenta Grafisom y Editorial Denes.

Editorial Denes:

Denes és una editorial valenciana que s’encarrega de tot el procés de publicació i distribució d’escrits, dins les col·leclogo denes amb webcions que estan emmarcades pel seu estil de publicació i el de la mateixa col·lecció.

El nostre fons editorial està format per més de 500 títols. Destaquen els vocabularis i els diccionaris de valencià, les col·leccions de Poesia, d’Investigació Francesc Ferrer Pastor, Bàsica, Teatre, Calabria, Estudis, Experiències Pedagògiques, Rent, Contes de Tots, Contes del Cocodril, les Aventures de l’eriçó Costumeta i Contaralles de la Meua Terra.

1293436084_1

Triptico_novetats2015

 

Grafisom:

Grafisom és una impremta d’arts gràfiques que s’encarrega del disseny i realització de targetes, cartes i logo grafisomsobres personalitzats, prospectes, displays, tríptics, llibres, calendaris, revistes i, en general, qualsevol producte gràfic.

La nostra finalitat és l’elaboració de treballs de qualitat, adaptats a la realitat del mercat i a les necessitats de la seua empresa.

expositor_grafisom_enquadernar